Wij zijn een jong en energiek team en vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan komen genieten. Daar hoort een fijne sfeer, verse koffie, goeie muziek en lekker (on)gezond eten bij. Kom gezellig ontbijten, lunchen, dineren, borrelen en feesten.

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

woensdag: 9:00 – 23:00

donderdag: 9:00 – 23:00

vrijdag 9:00 – 01:00

zaterdag: 9:00 – 01:00

zondag: 11:00 – 23:00

Wij zijn geopend vanaf 9:00 voor een heerlijk ontbijt. Wist je dat?! Wij locale koffie serveren van Zwarte Roes. Dit bedrijf heeft een duurzaam doel. Rechtsreeks koffie handelen met de boer. Zij zijn hard op weg om te groeien en uiteindelijk de stap te kunnen zetten naar 100% duurzame koffie, rechtstreeks van de boer uit Brazilië. Zij zijn samen met de Rotterdamse koffiebranderij Giraffe onze koffie leveranciers

Onze rijk gevulde broden worden  geleverd  door de lokale bakkerij van Patrick (H) eerlijk brood en banket. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt met pure grondstoffen, vrij van lactose en E-nummers.

Onbeperkt thee drinken, wij serveren een combinatie van clipper, verse kruiden en dutch harvest thee. Kom heerlijk proeven van ons uitgebreide assortiment lekkernijen van zoet tot hartig. Deze serveren wij in 2 rondes hartig en 1 ronde zoetigheid.

Onze overheerlijke taarten worden vers en naar onze receptuur gebakken door zorgboederij de oostertuin. Zij werken met verse lokale producte. Met liefde en geduld begeleidene ze gehandicapte jongeren die helpen met bakken.

Toch meer op zoek naar wat gezonds? Dat hebben wij met ons wereldbekende vierkantjes proeverij! Vrij van suiker, lactose en gluten. Ideaal voor dat lekkere tussendoortje. Maar zijn ze dan nog wel een beetje zoet?! Zeker, doormiddel van dadels, noten, fruit en andere natuurlijke producten zijn ze heerlijk zoet van smaak. 

 

We houden ervan om voor iedereen lekker te kunnen koken. Daarom kun je bij ons veel vega(n) opties vinden, voor als je even wat anders wil dan dat kip satétje van de gril. Wij bieden ook mogenlijkheden voor voedselallergieën, maar laat dit wel even optijd weten.

Ons uitgangspunt is altijd om verrassende, voedzame gerechten te koken. wij werken met pure ingrediënten. Wij laten ons graag inspireren door wereldse smaken. Daarbij staat onze passie voor de gezonde keuken centraal.

Uit ons uitgebreide assortiment bieren stellen wij een heerlijke proeverij samen met bijpassende hapjes van de kaart. De proeverij bestaat uit 3 gangen speciaal bier en bijpassend borrelhapjes. Vega(n) is ook mogelijk.

Heb je onze cocktails al geprobeerd? In de lockdown zijn we allemaal getraind tot echte bartenders. Kom onze vernieuwe cocktails proeven en laat je verassen door onze knappe cocktail shakers. 

We starten met een fruitige droge witte wijn. Als volgt serveren wij een droge licht rose om te eindigen een volle rode wijn. Bij elke ronde serveren wij bijpassende hapjes die ook vega(n) kunnen.